1st Athens Shaolin Kung Fu Games

Μαρ 08

Τα τρία αθλητικά σωματεία «Η Πηγή του Νεαρού Δάσους» Δάφνης, «Η Πηγή του Νεαρού Δάσους» Ηρακλείου και το Α.Σ Σαολιν Κουνγκ Φου Πετρούπολης «Shaolin Center Athens», διοργανώνουν το πρώτο τους διασυλλογικό πρωτάθλημα παραδοσιακού Σαολιν Κουνγκ Φου με την ονομασία «Athens Shaolin Kung Fu Games». Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα διαγωνιστούν σε άοπλες και ένοπλες φόρμες του παραδοσιακού Σαολιν, φόρμες μίμησης, Chen Tai Ji Quan και τα εσωτερικά συστήματα Rou Quan και Qigong.
Στην τελετή έναρξης οι 7 μάχιμοι Σαολίν μαζί με Έλληνες αθλητές θα προσφέρουν ένα συναρπαστικό θέαμα στο κοινό των αγώνων.
Καλεσμένοι ο Μάστερ Σι Χαν Τζουν καθώς και προσωπικότητες από διάφορους φορείς όπως η Ελληνική Ομοσπονδία Γου Σου Κουνγκ Φου, η Κινεζική Πρεσβεία, η Air China και το Ελληνοκινεζικο Επιμελητήριο.
Το 2020 αναμένεται να είναι μια χρονιά σταθμός για τα τρία σωματεία καθώς με την έναρξη του Athens Shaolin Kung fu Games σηματοδοτείται ένας νέος κύκλος συνεργασίας Ελλάδας - Κίνας στα πλαίσια της ελληνοκινεζικής φιλίας!
 
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών