Συμμετοχή στο 1st Choy Lee Fut Championship in Athens
Επικοινωνήστε 14.00 - 16.00   693 6 929 950
 

Συμμετοχή στο 1st Choy Lee Fut Championship in Athens

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το Πρωτάθλημα Choy Lee Fut που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο13 Μαΐου στο 1ο κλειστό γυμναστήριο Ιλίου.
Διακόσιοι δέκα, αθλητές και αθλήτριες από σωματεία της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ φού συμμετείχαν σε 180 κατηγορίες ταολού και σε 65 αγώνες Light Sanda. ”Μία αθλητική συνάντηση που εξελίχθηκε εξαιρετικά από πλευράς διοργάνωσης, παλμού και θεάματος. Την ευθύνη της διοργάνωσης την είχε η Ελληνική ένωση Choy Lee Fut και ο τοπικός σύλλογος στο Ίλιον με προπονητή τον Δημήτρη Παναγιωτάκη που είχε κάνει μια καλή δουλειά προώθησης των αγώνων.
Από το σύλλογό μας πήραν μέρος 8 αθλητές, 7 στο Τάι Τσι και ένας στο Light Sanda. 'Ολοι οι αθλητές διακρίθηκαν για την τεχνική τους αλλά και την παρουσία που είχαμε σαν ομάδα. Στις κερκίδες υπήρχε ένα εξαιρετικό κοινό έτοιμο κάθε στιγμή να εμψυχώσει τον κάθε αθλητή/τρια με την δυναμική του παρουσία. Τέλος, τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Ιλίου, κύριος Ζενέτος, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, ο πρόεδρος της Ελληνική ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φού κύριος Ελευθερίου, και ο υπεύθυνος για το σύστημα του Choy Lee Fut, δάσκαλος, Λαμπάδας Θεόδωρος. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα που έχει αναπτύξει ο δάσκαλος του συλλόγου μας Χρήστος Παναγόπουλος, livecup.gr (πλατφόρμα συμμετοχής και διεξαγωγής αγώνων Kung Fu) συνετέλεσε στην άψογη ροή του προγράμματος του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να έχουν όλοι οι συμμετέχοντες μαι ευχάριστη αγωνιστική εμπειρία.