Η ''Πηγή του Νεαρού Δάσους'' Κορίνθου
Επικοινωνήστε 14.00 - 16.00   693 6 929 950
 
Σκοπός
Έμπνευση, δύναμη, ενότητα

Μέσα από τον παραδοσιακό δρόμο των ασκητών Σαολίν ανακαλύπτουμε και ενισχύουμε την εσωτερική μας φύση φέρνοντας σε αρμονία το "εξωτερικό" με το "εσωτερικό".

Μάθηση
"Από καρδιά σε καρδιά..."

Η κατάρτισή μας στην παραδοσιακή άσκηση του Σαολίν Κουνγκ Φου & του Τάι Τσι προέρχεται κατευθείαν από μοναστήρια, αυθεντικές σχολές και διακεκριμένους δασκάλους της Κίνας

Τμήματα
Παιδικά, Εφηβικά, Ενηλίκων, Ιδιαίτερα
  • Πρωινά ΔΕ - ΤΕ - ΠΑ - ΣΑ:
    από 9:30 έως 12:00
  • Απογεύματα καθημερινές:
    από 17:00 έως 23:00
Ξεκίνημα
Δωρεάν 1ο μάθημα - εγγραφή

Ελάτε σε επαφή μαζί μας να δείτε, να δοκιμάσετε ένα μάθημα ή να συζητήσουμε για το ενδιαφέρον σας. Εκπτώσεις σε ανέργους, ανήλικους ή συγγενικά πρόσωπα.

Η Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου

Αυθεντικό Σαολίν Κουνγκ Φου & Τάι Τσι Τσουάν στην Κόρινθο

Η σχολή Παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου & Τάι Τσι, "Πηγή του Νεαρού Δάσους" λειτουργεί στην Κόρινθο από τον Οκτώβριο του 2007. Βρίσκεται στην περιοχή "Συνοικισμός" της Κορίνθου (πλατεία Ηλιοπούλου) λίγα μέτρα από το Γενικό Νοσοκομείο στην οδό Ερμού 13.

Παραδοσιακή άσκηση με πολλά οφέλη

Η αυθεντική εξάσκηση των Σαολίν αν και φέρει πάνω από 15 αιώνες ιστορίας αποδεικνύει ότι συνδυάζει όλα τα "στάνταρς" των νέων τεχνικών και σύγχρονων συστημάτων εκγύμνασης. Άσκηση ομαδική, κυκλική, διαλλειματική, με αερόβιες και αναερόβιες εναλλαγές, καλές τενοντομυϊκές διατάσεις και ισομετρικές δυναμικές χρήσης του σώματος κυρίως σαν ενιαίο σύνολο που σκοπεύει όχι απλά στην καλή εμφάνιση αλλά στην συνολική ενδυνάμωση και υγεία του σώματος. Διδάσκονται: Παραδοσιακές πολεμικές τέχνες του ναού Σαολίν (Κουνγκ Φου), "Εσωτερικές" (ενεργειακές) πολεμικές τέχνες (Τάι Τσι, Σιν Γι, Ρόου Τσουάν κ.α), Βιοενεργειακές ασκήσεις βελτίωσης της υγείας και της ευεξίας (Τσι Κουνγκ).


Υπεύθυνος προγράμματος


Τμήματα