Η ''Πηγή του Νεαρού Δάσους'' Κορίνθου
Επικοινωνήστε 14.00 - 16.00   693 6 929 950
 
Σκοπός
Έμπνευση, δύναμη, ενότητα

Μέσα από τον παραδοσιακό δρόμο των ασκητών Σαολίν ανακαλύπτουμε και ενισχύουμε την εσωτερική μας φύση φέρνοντας σε αρμονία το "εξωτερικό" με το "εσωτερικό".

Μάθηση
"Από καρδιά σε καρδιά..."

Η κατάρτισή μας στην παραδοσιακή άσκηση του Σαολίν Κουνγκ Φου & του Τάι Τσι προέρχεται κατευθείαν από μοναστήρια, αυθεντικές σχολές και διακεκριμένους δασκάλους της Κίνας

Τμήματα
Παιδικά, Εφηβικά, Ενηλίκων, Ιδιαίτερα
  • Πρωινά ΔΕ - ΤΕ - ΠΑ - ΣΑ:
    από 9:30 έως 12:00
  • Απογεύματα καθημερινές:
    από 17:00 έως 23:00
Ξεκίνημα
Δωρεάν 1ο μάθημα - εγγραφή

Ελάτε σε επαφή μαζί μας να δείτε, να δοκιμάσετε ένα μάθημα ή να συζητήσουμε για το ενδιαφέρον σας. Εκπτώσεις σε ανέργους, ανήλικους ή συγγενικά πρόσωπα.

Η Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου

Αυθεντικό Σαολίν Κουνγκ Φου & Τάι Τσι Τσουάν στην Κόρινθο

Η σχολή Παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου & Τάι Τσι, "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου λειτουργεί στην από τον Οκτώβριο του 2007. Από το 2017 λειτουργεί ως "Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος" με το ίδιο όνομα ο οποίος είναι αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με αριθμό πρωτοκόλλου ΧΕ80.
Το 2019 μεταφέρθηκε από τον Συνοικισμό σε νέες εκσυγχρονισμένες αθλητικές εγκατάστασεις στην περιοχή Μπαθαρίστρας - Καλλιθέας Κορίνθου (δείτε πως θα έρθετε εδώ), στο τέρμα της οδού Φλιούντος.

Παραδοσιακή άσκηση με πολλαπλά οφέλη

Η αυθεντική εξάσκηση των Σαολίν αν και φέρει πάνω από 15 αιώνες ιστορίας αποδεικνύει ότι συνδυάζει όλα τα "στάνταρς" των νέων τεχνικών και σύγχρονων συστημάτων εκγύμνασης. Άσκηση ομαδική, κυκλική, διαλλειματική, με αερόβιες και αναερόβιες εναλλαγές, τενοντομυϊκές διατάσεις και ισομετρικές δυναμικές χρήσεις του σώματος κυρίως σαν ενιαίο σύνολο που σκοπεύει όχι απλά στην καλή εμφάνιση αλλά στην συνολική ενδυνάμωση, υγεία και ευεξία. Διδάσκονται: Παραδοσιακές πολεμικές τέχνες του ναού Σαολίν (Κουνγκ Φου), "Εσωτερικές" (ενεργειακές) πολεμικές τέχνες (Τάι Τσι, Σιν Γι, Ρόου Τσουάν κ.α), Βιοενεργειακές ασκήσεις βελτίωσης της υγείας και της ευεξίας (Τσι Κουνγκ).


Υπεύθυνος προγράμματος


Τμήματα