Ελάτε σε επαφή
Επικοινωνήστε 14.00 - 16.00   693 6 929 950
 

Ελάτε σε επαφή

Πριν επικοινωνήσετε διαβάστε τις "Συχνές Ερωτήσεις". Για να δείτε που είναι ακριβώς, η σχολή συμβουλευτείτε τον χάρτη. Κλείστε μας ένα ραντεβού για δοκιμαστικό μάθημα ή υποβάλετε ότι άλλη απορία έχετε στην σχετική φόρμα επικοινωνίας πιο κάτω.

Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τα προγράμματα της σχολής. Το ξεκίνημα είναι από μηδενική βάση. Το μάθημα αποτελείται από δύο μέρη, ένα ζεστάματος και κοινής εκγύμνασης και ένα όπου ο κάθε ένας προχωρά μόνος του ή με άλλους που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο μαθαίνοντας την ύλη της σχολής. Ο κάθε ένας προχωρά σύμφωνα με τις δυνατότητές του και την συνέπεια που δείχνει στα μαθήματα. Επίσης χρειάζεται να τηρεί κάποιους κανόνες στην σχολή και να έχει ιατρική βεβαίωση ότι μπορεί να γυμναστεί.
Τα παιδιά κάτω από 5 ετών είναι δεκτά μετά από αξιολόγηση, για να κάνουν ένα μάθημα την εβδομάδα, πιο καλά είναι από την ηλικία των 6 και πάνω και ξεκινούν με δυο μαθήματα την εβδομάδα.
Δυο είναι το ελάχιστο, κανονικά χρειάζονται τρία μαθήματα την εβδομάδα, αργότερα τέσσερα.
Εγγραφές, ζώνες, επίπεδα, εξετάσεις δεν υπάρχουν. Απαιτείται μόνο κάποιος ιδιαίτερος ρουχισμός (ειδικά παπούτσια, μπλούζα και παντελόνι). Το κόστος κυμαίνεται ανάλογα την ηλικία, το τμήμα το επίπεδο αν υπάρχει συγγενικό πρόσωπο κλπ. Από 30€ έως 60€ μηνιαίως
Σε καμία περίπτωση δεν είναι θρησκεία ή απαιτείται να ασπαστεί κάποιος κάποια μια ιδιαίτερη φιλοσοφία ή δόγμα. Αυτές οι τέχνες είναι τρόποι να έχει καλύτερη υγεία, ενέργεια και ευεξία, ακόμη πιο πέρα, οι τεχνικές και οι ασκήσεις αποσκοπούν να υπερβούμε τα όρια του γνωστού και να ξεκλειδώσουμε την αρχέγονη συμπαντική νοημοσύνη που το σώμα κρύβει μέσα του. Πέρα από προκαταλήψεις και δοξασίες καλείται κάποιος να βιώσει ο καθένας ξεχωριστά σύμφωνα με τον δικό του τρόπο το σώμα του, την ενέργεια του και την επανασύνδεση με το βαθύτερο μας είναι που κρύβει αιώνιες και διαχρονικές αξίες.
Ένα μάθημα μπορεί να κάνει δωρεάν και να παρακολουθήσει (να δει) όποιο μάθημα και όποιο επίπεδο θέλει.