Ολοκληρώθηκε ο 1ος Κύκλος ''Εναλλακτικός Θεραπευτής''
Επικοινωνήστε 14.00 - 16.00   693 6 929 950
 

Ολοκληρώθηκε ο 1ος Κύκλος ''Εναλλακτικός Θεραπευτής''

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος κύκλος του προγράμματος "Εναλλακτικός Θεραπευτής" που περιελάμβανε την εκμάθηση χαλαρωτικού μασάζ και αποτελεί τη βάση για την συνέχεια του υπόλοιπου προγράμματος.
Η Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Οργανισμό Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων θέτει της βάσεις για να ασχοληθεί όποιος θέλει σοβαρά και επαγγελματικά με την εναλλακτική θεραπεία στην πόλη της Κορίνθου (Οι ασκούμενοι έχουν την δυνατότητα να λάβουν πιστοποίηση για επαγγελματική χρήση αν το επιθυμούν).

Το μασάζ αποτελεί μια από τις αρχαιότερες μορφές θεραπευτικής αγωγής και αναρίθμητες ιστορικές πηγές υπάρχουν για να το υποστηρίξουν. Ενστικτωδώς ο άνθρωπος αγγίζει το μέρος που πονά. Η χρησιμοποίηση της αφής σαν θεραπεία είναι συνυφασμένη με την ανθρώπινη φύση αφού μειώνει το στρες και οδηγεί σε ψυχολογική και σωματική χαλάρωση. 

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα δήλωσαν εξαιρετικά ικανοποιημένοι και αναμένουν με χαρά τα επόμενα βήματα. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί τέλος Αυγούστου στις νέες εγκαταστάσεις του σωματείου που θα βρίσκονται στην περιοχή Καλλιθέα (Μπαθαρίστρα) την Κορίνθου - Τέρμα Φλιούντιος.

Οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6936929950 (Χρήστος Παναγόπουλος) & 6931148283 (Ιωάννης Σακκάς). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τη τηρείται σειρά προτεραιότητας.