Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Διεθνής Σαολίν Κουνγκ Φου, Τάι Τσι & Τσι Κόνγκ εξόρμηση για το 2022 με τη συμμετοχή φίλων και θαυμαστών της σχολής μας από την Γερμανία, Σλοβακία, Βέλγιο & Ισραήλ αλλά και την χώρα μας φυσικά...
Επικοινωνήστε 14.00 - 16.00   693 6 929 950
 

5th International Shaolin, Taiji & Qi Gong Camp in Greece

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Διεθνής Σαολίν Κουνγκ Φου, Τάι Τσι & Τσι Κόνγκ εξόρμηση για το 2022 με τη συμμετοχή φίλων και θαυμαστών της σχολής μας από την Γερμανία, Σλοβακία, Βέλγιο & Ισραήλ αλλά και την χώρα μας φυσικά. Μας τιμά ιδιαίτερα η επίσκεψη ανθρώπων από διάφορες χώρες και αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη ως προς το αποτέλεσμα της εξόρμησης. Φέτος αντικείμενο εξάσκησης ήταν το Παραδοσιακό Κοντάρι Σαολίν 少林传统棍 (Shàolín Chuán Tǒng Qùn) αλλά και το Wing Chun.
Η εκπαιδευτική εβδομάδα ήταν πλούσια σε πρακτική όχι μόνο του Κουνγκ Φου αλλά και του Τσι Κονγκ καθώς η ημέρα άρχιζε με το παραδοσιακό σύνολο του Γιν Τζιν Τζινγκ (Πραγματεία  Τενοντομηικής Αλλαγής) και τελείωνε με άλλες ενεργειακές ασκήσεις όπως αναπνοή "Τουί Να", τους 6 θεραπευτικούς ήχους "Λίου Τζίου Τζιέ" αλλά και την Μίμηση των 5 ζώων "Γου Τσιν Σι".
Η εξάσκηση γινόταν εξωτερικά στον βαθύ ίσκιο των πλατάνων της λίμνης Δόξας ενώ αμέσως μετά δεν έλειπε η  καθημερινή βουτιά στα υπέροχα γλυκά νερά της λίμνης. Οι συμμετέχοντες έμειναν με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις τόσο για την εκπαιδευση όσο και για το μέρος που έγινε και δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε "και του χρόνου".
Καλό καλοκαίρι! 
 
Ενα μικρό βίντεο από τις όμορφες στιγμές μας...