6η διεθνής Σαολίν, Τάι Τσι και Τσι Γκονγκ εξόρμηση στην Ορεινή Κορινθία
Επικοινωνήστε 14.00 - 16.00   693 6 929 950
 

6η διεθνής Σαολίν, Τάι Τσι και Τσι Γκονγκ εξόρμηση στην Ορεινή Κορινθία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 6η Διεθνής Σαολίν Κουνγκ Φου, Τάι Τσι & Τσι Κόνγκ εξόρμηση για το 2023 με τη συμμετοχή φίλων και θαυμαστών της σχολής μας αυτή τη φορά από Νορβηγία, Αγγλία, Ισπανία, Ισραήλ αλλά και την χώρα μας φυσικά. Μας τιμά ιδιαίτερα η επίσκεψη ανθρώπων από διάφορες χώρες και αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη ως προς το αποτέλεσμα της εξόρμησης. Φέτος αντικείμενο εξάσκησης ήταν το Παραδοσιακή μέθοδο του μοναστηριού Σαολίν - Λουό Χαν Ντουί Τα 少林罗汉对打 (Shàolín Luóhàn Duì Dǎ) και την εξάσκηση εφαρμογών Κουνγκ Φου με δύο άτομα
Η εκπαιδευτική εβδομάδα ήταν πλούσια σε πρακτική όχι μόνο του Κουνγκ Φου αλλά και του Τσι Κονγκ καθώς η ημέρα άρχιζε με το παραδοσιακό σύνολο του Γιν Τζιν Τζινγκ (Πραγματεία  Τενοντομηικής Αλλαγής) και τελείωνε με άλλες ενεργειακές ασκήσεις όπως αναπνοή "Τουί Να" και το "Σι Σούι Τζινγκ" την Πραγματεία καθαρισμού του Μυελού των οστών και του Εγκεφάλου.
Η εξάσκηση γινόταν εξωτερικά στον βαθύ ίσκιο των πλατάνων της λίμνης Δόξας ενώ αμέσως μετά δεν έλειπε η  καθημερινή βουτιά στα υπέροχα γλυκά νερά της λίμνης. Οι συμμετέχοντες έμειναν με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις τόσο για την εκπαιδευση όσο και για το μέρος που έγινε και δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε "και του χρόνου".
Καλό καλοκαίρι! 
 
Ενα μικρό βίντεο από τις όμορφες στιγμές μας...