Εκπαιδευτικό ταξίδι στην Κίνα 2023 Σονγκ Σαν, Ναός Σαολίν, Φα Ουάνγκ
Επικοινωνήστε 14.00 - 16.00   693 6 929 950
 

Εκπαιδευτικό ταξίδι στην Κίνα 2023 Σονγκ Σαν, Ναός Σαολίν, Φα Ουάνγκ

Μετά από 5 χρόνια απουσίας, ένα διαφορετικό ταξίδι στην Κίνα φέτος, αυτή τη φορά όχι μόνο για εκπαίδευση στο ιερό βουνό, γενέτειρα του Σαολίν, το Σονγκ Σαν (Song Shan) αλλά και για την συμμετοχή του σωματείου μας στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παραδοσιακού Κουνγκ Φου που πραγματοποιήθηκε στό άλλο ιερό βουνό της Κίνας, το Εμέι Σαν (Emei Shan) μεταξύ 23-28 Αυγούστου (δείτε λεπτομέρειες εδώ).

Από 12 Αυγούστου βρεθήκαμε και παραμείναμε στις παριφές του βουνού Σονγκ Σαν για 10 μέρες εκπαίδευση & περιήγηση. Η διαμονή μας έγινε σε εκπαιδευτικό καμπ κατάλληλο για εκπαίδευση, υπό την επίβλεψη παλιών και αγαπημένων δασκάλων. Περιελάμβανε επισκέψεις και εξάσκηση στο ναό Σαολίν, στο ναό Φά Ουανγκ Δάσος της Παγόδας (Ταλιν), σπήλαιο του Ταμό, καθώς και όλα τα ιστορικά μέρη που κάθε λάτρης του Σαολίν Κουνγκ Φου οφείλει να επισκεφθεί.

Τα λόγια είναι λίγα για ένα τόσο συναρπαστικό ταξίδι που αν και είναι για λίγους λόγω της δυσκολίας του, ωστόσο σίγουρα μένει χαραγμένο για πολλά χρόνια στην καρδιά και στο μυαλό όσων το κάνουν...

Ευχόμαστε να δωθεί η ευκαιρία να ξαναπραγματοποιήθεί!