Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση παρουσία Αντιδημάρχου Κορινθιών
Επικοινωνήστε 14.00 - 16.00   693 6 929 950
 

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση παρουσία Αντιδημάρχου Κορινθιών

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και η 1η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο νέο μας χώρο με μια, εφ' όλης της ύλης, παρουσίαση όλων των τμημάτων του σωματείου μας, παρουσία του Αντιδημάρχου Κορίνθου κου Τιμολέων Πιέτρη.
Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερο ξεκίνημα με μια ευρεία συνάντηση όλων των τμημάτων, φίλων, γονέων και συγγενών, που για πρώτη φορά έχουν την δυνατότητα να συνυπάρξουν και να παρουσίασουν μαζί στον άνετο χώρο της νέας μας αθλητικής εγκατάστασης (συνήθως αναγκαζόμασταν να κάνουμε δυο ξεχωριστές γιορτές λόγω χώρου).
Δοκιμάσαμε το χώρο λοιπόν συνολικά με πάνω από 150 άτομα (μαθητές και θεατές) και πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Σε μια ατμόσφαιρα καταπληκτική παρουσιάστηκε ένα θέαμα εκρηκτικό και ο κόσμος που παρευρέθηκε πραγματικά δεν είχε λόγια τόσο για τον χώρο όσο και το "έμψυχο υλικό"... 
Ο δάσκαλος Χρήστος Παναγόπουλος στο τέλος της εκδήλωσης πρόσφερε μια αυθεντική κινέζικη καλλιγραφία με το σύμβολο των πολεμικών τεχνών στον αντιδήμαρχο κο Πιέτρη ο οποίος με τη σειρά του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια του έργου που πραγματοποιήσαμε αλλά και για το θέαμα το οποίο είδε και χαρακτήρισε μοναδικό. Δήλωσε ότι θα σταθεί δίπλα μας  στα προγραμματισμένα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενά μας και θα κάνει ότι μπορεί να στηρίξει τις προσπάθειές μας.
Τον ευχαριστούμε θερμά όπως και όλο τον κόσμο που παρευτρέθηκε στην πρώτη μας εκδήλωση και ευχόμαστε από καρδιάς καλές γιορτές σε όλους.