Ετήσια παρουσίαση Σαολίν Κουνγκ Φου & Τάι Τσι στην Κόρινθο στον Πήγασο
Επικοινωνήστε 14.00 - 16.00   693 6 929 950
 

Ετήσια παρουσίαση Σαολίν Κουνγκ Φου & Τάι Τσι στην Κόρινθο στον Πήγασο

Μια εκπληκτική βραδιά χάρισε ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Η Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου" στις 21 Ιουνίου 2023, στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Φλοίσβος), στο κέντρο της Κορίνθου, στα πλαίσια της ολοκλήρωσης της φετινής σεζόν, παρουσιάζοντας την ύλη εκπαίδευσης του κάθε τμήματος ξεχωριστά.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη απονομή Πιστοποίησης Επιπέδων στους μαθητές και συνέχισε με την παρουσίαση άοπλων και ένοπλων παραδοσιακών συνόλων Σαολίν Κουνγκ Φου & Τάι Τσι.
Σε ένα κλίμα άλλοτε μυσταγωγικό, ήρεμο και απαλό και άλλοτε με εναλλαγές, δράσης και κίνησης συνθηκών πραγματικής μάχης, για μιάμιση ώρα, μαθητές και ο  δάσκαλος Χρήστος Παναγόπουλος, μετέφεραν το πνεύμα του Σαολίν Κουνγκ Φου & του Τάι Τσι κατευθείαν στις καρδιές των θεατών που καθηλωμένοι παρακολούθησαν με απόλυτη προσοχή.
Ο Αντιδήμαρχος κος Ανδρέας Ζώγκος που παρευρέθηκε, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το μοναδικό θέαμα που προσέφερε ο σύλλογός μας στο κοινό της Κορίνθου και μας δήλωσε την στήριξή του στις δράσεις μας. Τον ευχαριστούμε που τίμησε την εκδήλωσή μας.
Η βραδιά έκλεισε με τις καλύτερες ευχές ώστε η ομάδα που θα ταξιδέψει στην Κίνα στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την χώρα, τον τόπο και του αθλητές μας.