5ήμερη εξόρμηση Shaolin, Tai ji & Qi Gong στην Ορεινή Κορινθία
Επικοινωνήστε 14.00 - 16.00   693 6 929 950
 

5ήμερη εξόρμηση Shaolin, Tai ji & Qi Gong στην Ορεινή Κορινθία

5ήμερη εξόρμηση στην Ορεινή Κορινθία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Λίμνης Δόξας διοργανώνει η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου το διάστημα 27 Ιουνίου - 2 Ιουλίου 2021. 
 
Μετά την επιτυχία του περσινού μας camp που έγινε για πρώτη φορά στην περιοχή της λίμνης Δόξας (δείτε λεπτομέρειες εδώ) έτσι και φέτος θα ασκηθούμε στο  μοναδικό αυτό μέρος που συνδιάζει άσκηση και αναψυχή  - κατάλληλο της φιλοσοφίας της άσκησης του Σαολίν Κουνγκ Φου του Τάι Τσι και του Τσι Γκονγκ. 

Η περιοχή εκτός από άσκηση & περισυλλογή προσφέρεται και για μικρές πεζοπορικές διαδρομές περιμετρικά της λίμνης η οποία είναι 10' από την διαμονή μας. Η διαμονή θα γίνει σε πετρόκτιστο  ξενώνα που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.000μ. και σε απόσταση 500μ. από τη Λίμνη Δόξα με θέα την Οροσειρά Ντουρντουβάνα που καλύπτεται με βελανιδιές. 

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τόσο ομαδικά αλλά και ατομικά μαθήματα (3 ημερισίως) με στόχο την αυτοβελτίωση (σωματική και ψυχική) και εργαλεία την παράδοση του Σαολίν Κουνγκ Φου, το Τάι Τσι & το Τσι Γκονγκ. 

Τα δωμάτια θα είναι 2 & 4 ατομών και περιλαμβάνει δεκατιανό μικρο-γεύμα και δείπνο. Κόστος 280€/άτομο. Συμπεριλαμβάνονται διαμονή, εκπαίδευση & διατροφή.
Περιορισμένες θέσεις, απαιτείται έγκαιρα συμμετοχή στο τηλ.: 6936929950

Φορμα εκδήλωσης στο FB https://fb.me/e/1K8IRXSBC