9η εξόρμηση Shaolin, Tai ji & Qi Gong στην Ορεινή Κορινθία
Επικοινωνήστε 14.00 - 16.00   693 6 929 950
 

9η εξόρμηση Shaolin, Tai ji & Qi Gong στην Ορεινή Κορινθία

Ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή εξόρμηση στην Ορεινή Κορινθία που διοργάνωσε η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου το διάστημα 27 Ιουνίου - 2 Ιουλίου 2021.
 
Στο camp που πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Δόξας ασκηθήκαμε στο μοναδικό αυτό μέρος που συνδυάζει άσκηση και αναψυχή - κατάλληλο της φιλοσοφίας της άσκησης του Σαολίν Κουνγκ Φου του Τάι Τσι και του Τσι Γκονγκ. Η περιοχή εκτός από άσκηση & περισυλλογή προσφέρθηκε για σύντομες περιηγήσεις και μικρές πεζοπορικές διαδρομές περιμετρικά της λίμνης καθώς και την ευρύτερη περιοχή.
 
Η διαμονή έγινε σε πετρόχτιστο ξενώνα μεσα στο δάσος από έλατα και τα χαρακτηριστικά επιβλητικά πεύκα της περιοχής που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.000μ. και σε απόσταση 500μ. από τη Λίμνη Δόξα με θέα την οροσειρά Ντουρντουβάνα που καλύπτεται με βελανιδιές.
 
Το πρόγραμμα συμπεριέλαβε τόσο ομαδικά αλλά και ατομικά μαθήματα (4 ημερησίως) με στόχο την αυτοβελτίωση (σωματική και ψυχική) με βασικό γνώμονα την παράδοση του Σαολίν Κουνγκ Φου, το Τάι Τσι & το Τσι Γκονγκ.
 
Κατά το τέλος της εξόρμησης επισκεφθήκαμε επίσης το σπήλαιο της Παναγίας των Βράχων στο χωριό της Ταρσού καθώς και την λίμνη Στυμφαλίας.

Καλό καλοκαίρι.