Εκμάθηση της Σαολίν "Γροθιάς της Λεοπάρδαλης"
Επικοινωνήστε 14.00 - 16.00   693 6 929 950
 

Εκμάθηση της Σαολίν "Γροθιάς της Λεοπάρδαλης"

Την τεχνική της Λεοπάρδαλης είχαμε την ευκαιρία να διδαχτούμε από τον δάσκαλο Γιάν Ία (Μιάο Τζιε) την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στη νέα μας σχολή. 
Η λεοπάρδαλη ως ένα αιλουροειδές είναι γνωστό το πώς συνδυάζει την ταχύτητα και τη δύναμή με τον ευκίνητο βηματισμό για να καταφέρνει να ξεπερνά τον αντίπαλό της ή να συλαμβάνει το θήραμά της. Προκαλεί έκπληξη η δύναμη που έχει σε σχέση με το μέγεθός της και αυτό σε συνδυασμό με τις αστραπιαίες κινήσεις και τις αμείλικτες επιθέσεις της, την κάνει έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο. Η συγκεκριμένη κινησιολογία μίμησης απαιτεί δεξιότητα, ευκινησία και δύναμη και είναι ιδανική να "χτίσει" το μυικό σύστημα κάθε ασκούμενου αρμονικά σε όλο το σώμα.
Ο δάσκαλος Γιάν Ία μεγαλωμένος σε μοναστήρι από 12 ετών είναι ένας γνώστης της παράδοσης του Σαολίν σε βάθος και πραγματικά αυτό διαφένεται κάθε φορά που έχουμε τη χαρά να μας διδάσκει.
Όλοι οι συμμετέχοντες πραγματικά το χάρηκαν καθως αποκόμισαν μια ακόμα αυθεντική γνώση από την παράδοση του Σαολίν Κουνγκ Φου που δεν μεταδίδεται παρά μόνο από δάσκαλο σε μαθητή.