Ετήσια παρουσίαση Σαολίν Κουνγκ Φου στην Κόρινθο 2024
Επικοινωνήστε 14.00 - 16.00   693 6 929 950
 

Ετήσια παρουσίαση Σαολίν Κουνγκ Φου στην Κόρινθο 2024

Μια μοναδική βραδιά χάρισε στους πολίτες της Κορίνθου ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Η Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου" στις 26 Ιουνίου 2024, στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Φλοίσβος), στα πλαίσια της ολοκλήρωσης της φετινής σεζόν, παρουσιάζοντας την ύλη εκπαίδευσης των τμημάτων παιδικού, εφηβικού και ενηλίκων ξεχωριστά.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη απονομή Πιστοποίησης Επιπέδων στους μαθητές και συνέχισε με την παρουσίαση άοπλων και ένοπλων παραδοσιακών συνόλων Σαολίν Κουνγκ Φου. Σε ένα γρήγορο ρυθμό με δυνατές εναλλαγές, δράσης και κίνησης συνθηκών πραγματικής μάχης, για μιάμιση ώρα, οι μαθητές και ο  δάσκαλος Χρήστος Παναγόπουλος, μετέφεραν το πνεύμα του Σαολίν Κουνγκ Φου  κατευθείαν στις καρδιές των θεατών που καθηλωμένοι παρακολούθησαν με απόλυτη προσοχή.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κος Παναγιώτης Λαμπρινός που παρευρέθηκε, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το μοναδικό θέαμα που προσέφερε ο σύλλογός μας στο κοινό της Κορίνθου και μας δήλωσε την στήριξή του στις μελλονιτκές δράσεις μας. Τον ευχαριστούμε που τίμησε την εκδήλωσή μας.