Σαολίν Κουνγκ Φου
Επικοινωνήστε 14.00 - 16.00   693 6 929 950
 

Σαολίν Κουνγκ Φου

Η άσκηση στο παραδοσιακό Σαολίν Κουνγκ Φου είναι σχεδιασμένη ώστε να διατηρεί το σώμα δυνατό και σε διαρκή ετοιμότητα. Οι παραδοσιακές φόρμες Σαολίν Κουνγκ Φου εκπαιδεύουν το σώμα να λειτουργεί ακαριαία στις εντολές του μυαλού καθώς αυτό λειτουργεί ελεύθερα πέρα από την χρονοβόρα διαδικασία της σκέψης. Έτσι η σκέψη και η δράση γίνονται "ένα" επιτυγχάνοντας έτσι όχι μόνο την ενοποίηση του σώματος και του πνεύματος αλλά και την ορθή σύνδεση τους με το χωροχρόνο διατηρώντας τα στο "εδώ" & "τώρα".

18 Βασικές Δεξιότητες Σαολίν 十八氏基本功

Ο δάσκαλος Σι Ντε Τσενγκ 释德成 λέει: "Όσο πιο βαθύ είναι το θεμέλιο, το κτίριο θα είναι πιο σταθερό, ακόμη και αν χτίσουμε πολλούς ορόφους. Αν η βάση του κτίσματος είναι σαθρή, αν προστεθούν επιπλέον όροφοι είναι πιθανό να καταρρεύσει..."

Περισσότερα

Άοπλες φόρμες 少林拳

Παραδοσιακά άοπλα (γροθιές) σύνολα του Σαολίν Κουγνκ Φου.  Γροθιά 5 στάσεων 五步拳, Μικρή Αλυσιδωτή Γροθιά 小連環拳, Γροθιά ανάμεσα στα χέρια 通臂拳, 18 χέρια του διαφωτισμένου 罗汉十八手, Γροθιά του διαφωτισμένου 罗汉拳, Γροθιά Μικρός Χείμαρρος 小洪拳, Γροθιά Μεγάλος Χείμαρρος 大洪拳, Γροθιά Χρόνου - Ενέργειας 集体拳, "Η γροθιά των 5 ζώων" 五形拳, Γροθιά του Πρωινού Ήλιου 朝阳拳, Μακριά γροθιά Τάι Ζου 太祖长拳,  Γροθιά των 7 αστέρων 七星拳, Πυγμαχία 6 αρμονιών 六合八法 κ.α.

Περισσότερα

Ένοπλες φόρμες 少林兵器

Παραδοσιακά όπλα του ναού Σαολίν. Το κοντάρι του χεριού Γιν 阴手棍, Το Πλατύ σπαθί Σάολιν 少林刀 κ.ά.

Περισσότερα