Ο αρχιεκπαιδευτής του ναού Σαολίν Σι Γιάν Σουάν (释延炫 Shi Yan Xuan)

Δάσκαλος Σι Γιάν Σουάν (释延炫 Shi Yan Xuan) γνωστός παλιότερα ως Σι Γιάν Χάο (Shi Yan Hao), είναι Σαολίν μάχιμος μοναχός 34ης γενιάς. Γεννήθηκε σε μια οικογένεια που ασκούσε Κουνγκ Φου και άρχισε να μαθαίνει Κουνγκ Φου από τον πατέρα του σε ηλικία 3 ετών.

Εισήλθε στο ναό Σαολίν το 1996 και έγινε ο μαθητευόμενος του ηγουμένου Σι Γιονγκ Σιν όπου του άλλαξε το όνομά του από Χάο (Hao) σε Σουάν (Xuan). Αργότερα στο ναό Σαολίν ενώθηκε με την ομάδα των μάχιμων μοναχών το 2002 και είναι σήμερα αρχιεκπαιδευτής της ομάδας επίδειξης του ναού.

Είναι εξειδικευμένος στις παραδοσιακές μορφές Σαολίν, όπως Γροθιά Μικρός Χείμαρρος 小洪拳, Γροθιά Μεγάλος Χείμαρρος 大洪拳, Μικρή Γροθιά Κανόνι, Γροθιά Κανόνι 少林炮拳, Γροθιά των 7 αστέρων 七星拳, Μάντης της Ανθισμένης Δαμασκηνιάς, Προστασία της Πύλης της Καρδιάς 少林长护心意门, Μακριά γροθιά Τάι Ζου 太祖长拳 και με όπλα, όπως σπάθα, ίσιο ξίφος, μεγάλο ξίφος, σκούπα κ.α.

Ο δάσκαλος Shi Yan Hao είναι επίσης πολύ καλός γνώστης στις εσωτερικές πολεμικές τέχνες του Τάι Τσι Τσουάν 太极拳, Πα Κουά Τζάνγκ 八卦掌 και Μπα Τζι Τσουάν. Έχει διατελέσει στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γερμανία, την Ινδονησία, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κορέα και την Ταϊλάνδη πολλές φορές τόσο για επιδείξεις όσο και για διδασκαλία.
yanshuan-with-greek-shaolin-masters.jpg
P8230891.jpg
P8230885.jpg
3014909938_ee57c2b32c_z.jpg
4439975491_5fc50cf8f3.jpg
3014075717_1c232a2952_z.jpg
 
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών