Σι Ντε Σου 释德书 (Shi De Shu) 31η γενιά μοναχών Σάο Λιν

Shi De ShuΟ Σι Ντε Σου 释德书 (Shi Deshu)  κατά κόσμον Shuji Zheng, γεννήθηκε στην Ντενγκ Φενγκ (Deng Feng) το 1950. Είναι ένας από τους 10 γηραιότερους μάχιμους μοναχούς Σαολίν και Διευθύνων Σύμβουλος της Shaolin Wushu Association στην Ντενγκ Φενγκ. Επίσης είναι σύμβουλος του "Ερευνητικού κέντρου του Shaolin Wushu” και προπονητής της ομάδας παρουσίασης "Shaolin Masters”. 

Άσκησε το Κουνγκ Φου από νεαρή ηλικία μαζί με τον πατέρα του και το 1973 εισήλθε στο ναό Σαολίν. Έγινε μαθητής του Σι Σου Σι 释素喜 και είναι ειδήμων σε ορισμένες παραδοσιακές πολεμικές τέχνες, όπως το "Κουνγκ Φου του Παρθένου Αγοριού”, "Το ραβδί του Ντα Μο”, "Την σπάθα της Άνοιξης και του Φθινοπώρου” κ.α. Είναι επίσης γνώστης των εσωτερικών συστημάτων του Σαολίν Τσι Γκονγκ (Πα Τουάν Τζιν 八段锦Γι Τζιν Τζινγκ 易筋经) καθώς και του Τάι Τσι Τσουάν 太极拳. Είναι μοναδικός στην χρήση διπλού σκαλιστηριού και έχει συμμετάσχει με την γνώση του, στην συγγραφή της εγκυκλοπαίδειας του ναού Σαολίν,. Έχει τιμηθεί επανειλημμένα για την προσφορά του στην πολιτισμική ανταλλαγή στην Ευρώπη και την Τουρκία και έχει συμμετάσχει σε διεθνείς παραστάσεις του ναού Σαολίν. 

Στην Ελλάδα έχει βρεθεί το 2003 για μια παράσταση στο Ηρώδειο.
Σαν άνθρωπος διακρίνεται για την γενναιοδωρία του, την ανιδιοτέλεια και το αγέρωχο πνεύμα του. Γνήσιος και ολιγαρκείς, προσφέρει αφιλόκερδα την γνώση του σε όποιον την ζητήσει.
033a.jpg
P8060002.jpg
DSC02235.jpg
 
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών