Παράσταση με θέμα την Παράδοση του Σαολίν Κουνγκ Φου στην Δάφνη

Μαρ 24 at 17:30

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015, το απόγευμα 20.00 πραγματοποιήθηκε η παράσταση της "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Δάφνης στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης, Σοφοκλή Βενιζέλου & Πρωτόπαππα, με θέμα την Παράδοση του Σαολίν Κουνγκ Φου.
 
Το πρόγραμμα ήταν μια καταιγιστική - ζωντανή παρουσίαση παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου από τους μαθητές της σχολής της Δάφνης, υπό την καθοδήγηση του δάσκαλου της σχολής της Δάφνης, 34ς γενιάς μάχιμων μοναχών Σαολίν, Σι Γιάν Ία (Μιάο Τζιέ), πλαισιωμένο με οπτικοακουστικό υλικό για την ιστορία και την παράδοση των Σαολίν που είχε επιμεληθεί ο δάσκαλος της Κορίνθου, Σι Γιάν Σαν.
 
Σε ένα κατάμεστο θέατρο χωρητικότητας περίπου 400 ατόμων, η παράσταση είχε μια εξαιρετική ροή που συνάρπασε μικρούς και μεγάλους. Παρουσίαστηκε ένα πλούσιο πρόγραμμα που ξεκίνησε με μια μικρή τελετή έναρξης και από ένα ευχάριστο δυναμικό παιδικό πρόγραμμα. Την σκυτάλη έλαβαν μαλακές φόρμες  και ακολούθησε ένα δυνατό πρόγραμμα Σαολίν Κουνγκ Φου πρώτα άοπλο και έπειτα ένοπλο. Στην συνέχεια τα διαδέχτηκε, μίμηση  ζώων και επίδειξη "Σκληρού Τσι Κουνγκ" από τον δάσκαλο και τους μαθητές του που πραγματικά έκοψαν την ανάσα. Το πρόγραμμα τελείωσε με ένα ευχάριστο διαδραστικό παιχνίδι που συμμετείχαν παιδιά από το κοινό.
 
Η παράσταση αποτέλεσε μια πλούσια "ζωντανή" περιήγηση στην ιστορία του Σαολίν Κουνγκ Φου που εκτός από την δράση των μαθητών και του δασκάλου τους έδωσε σημαντικές πληροφορίες για την ιστορία και τον τρόπο που διαμορφώθηκε η κουλτούρα των μοναχών Σαολίν στο πέρασμα των 1500 χρόνων της ιστορίας τους. Τα δρώμενα "ενσάρκωσαν" ζωντανά μικροί και μεγάλοι μαθητές της σχολής της Δάφνης. 

Μια εμπειρία που σίγουρα έχει αφήσει ξεχωριστές εντυπώσεις σε όποιον παρευρέθηκε. Η είσοδος ήταν ελεύθερη.
Περισσότερες φώτο και στην σελίδα στο facebook 

DSC_7614.jpg
DSC_7582.jpg
DSC_7501.jpg
DSC_7490.jpg
DSC_7457.jpg
DSC_7414.jpg
DSC_7394.jpg
DSC_7352.jpg
DSC_7121.jpg
DSC_7110.jpg
DSC_6978.jpg
DSC_6835.jpg
DSC_6823.jpg
DSC_6705.jpg
DSC_6654.jpg
DSC_6646.jpg
DSC_6633.jpg
DSC_6629.jpg
 
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών