Ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα "Η Μεγάλη Γροθιά Σαολίν Λούο Χαν"

Ιαν 20 at 8:00

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα την παραδοσιακή μορφή σκιαμαχίας  Ντα Λούο Χαν Τσουάν - "Μεγάλη Γροθιά Σαολίν Λούο Χαν" (少林大罗汉拳, Shàolín Dà Luóhàn Quán) που διοργάνωσε η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου Ελλάδος, με εισηγητή τον 36ης γενιάς Μάχιμων Σαολίν - Υπεύθυνο εκπαίδευσης του μοναστηριού Φα Ουάγκ της επαρχίας Χενάν της Κίνας, Μιάο Χάι, με τη συμμετοχή των σωματείων της Πηγής του Νεαρού Δάσους, Δάφνης, Ν. Ηρακλείου, Πετρούπολης και Κορίνθου καθώς και των σωματείων του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν.(Ε.ΠΟ.ΚΕ.Σ).
Η ημερίδα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου της 20ης Ιανουαρίου 2018 στο Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης Άνω Λιοσίων σε αίθουσα που παραχωρήθηκε από την Ομοσπονδία Γου Σου Κουνγκ Φου Ελλάδος.
Ο δάσκαλος Σι Μιάο Χάι με το ιδιαίτερο και μοναδικό και πρόσχαρο τρόπο του, που συνδυάζει την μαχητικότητα μιας 20χρονης εμπειρίας αλλά και της σοφίας που έχει αφομοιώσει από την σκληρή εκπαίδευση του μοναστηριού, μετέδωσε με άρτιο τρόπο τη γνώση της μορφής Σαολίν "Ντα Λούο Χαν Τσουάν" (Ντα = Μεγάλο/η, Λούο Χαν = "Πεφωτισμένος", Τσουάν = Γροθιά) που αν και την βλέπουμε σπάνια, χαρακτηρίζεται ως μία, από τις πιο καθαρόαιμες φόρμες παραδοσιακού Σαολίν, αποτελώντας σήμα κατατεθέν της πολεμικής τέχνης του ναού. Οι συμμετέχοντες στο 3ωρο της διδασκαλίας, αφομοίωσαν και εργάστηκαν πάνω στην παραδοσιακή αυτή μορφή Σαολίν με σκοπό την περαιτέρω εξάσκησή της. Η ημερίδα ήταν πραγματικά όχι μόνο μια μοναδική ευκαιρία διδασκαλίας αυθεντικού Σαολίν Κουνγκ Φου αλλά και μια εξαιρετική συνάντηση όλων των σχολών που ασχολούνται επίσημα με το Σαολίν Κουνγκ Φου στην Ελλάδα.

Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών